Een betere openingsdatum op 11 januari!

Openingsdata zijn er om successen te vieren! De oorspronkelijke datum was ingepland op een dag waarop alle partijen – vrijwilligers, leveranciers, en organisatieleden – hun feestmuts op konden zetten. Er bleek toch nog een belangrijke feestmuts te missen, en wij zouden het jammer vinden als niet iedereen er zou kunnen zijn.

Daarom hebben we besloten om de opening van de tweede fase opnieuw in te plannen op 11 januari. En dat is een veel betere openingsdatum!

Uit de nieuwsbrief aan alle leden:

“Bij dezen informeren wij u dat de officiële opening van Haarse Zon Fase 2 gewijzigd is van 30 november 2019 naar 11 januari 2020. De belangrijkste reden hiervoor is dat Stedin het nieuwe netstation niet op tijd kan opleveren door een tekort aan kabels in Nederland.

Wellicht heeft u opgemerkt dat er langs de Thematerweg ter hoogte van de Haarse Gaard en Wielrevelt sinds ruim een week graafwerkzaamheden plaatsvinden. Dit zijn voorbereidingswerkzaamheden voor de aanleg van het netstation, zodat het netstation en de zonnepaneleninstallatie zo snel mogelijk kunnen worden aangesloten zodra de kabels beschikbaar zijn. De verwachting is dat Stedin rond half december de kabels kan leggen en aansluiten.

Leuk om te weten: we hebben inmiddels al weer een aantal mensen op de wachtlijst staan voor een eventuele Fase 3!”